sâmbătă, 8 ianuarie 2011

JURNALUL UNEI BALERINE

                                                 Joi, 06.01.2011-Noua pereche de poante


     Unii oameni danseaza doar in clipele de fericire maxima, acea fericire vecina cu nebunia, altii pentru a castiga cateva momente atentia cuiva drag, altii pentru ca li se pare ca dansand scapa de complexe! Un profesionist danseaza cu adevarat numai atunci cand lacrimile de fericire sau de disperare se amesteca cu stropii de transpiratie!
      Pulsul mi se accelereaza, simt sangele cum imi circula mai repede…anxietatea nu are loc in peisaj, lucrurile incep sa revina la normal , chiar la un normal mai bun. Viitorul e senin si azi il privesc cocotata pe o pereche de poante imaginare din saten …viitorul ce se vede e roz si plin ca un tutu.
  Totusi chiar daca e un viiitor mai bun si roz, durerea care le provoaca se acumuleaza in negru iar negrul cu rozul intra intr-un razboi infernal.
    CHIAR DACA poantele te tin pe culmi iar viata unei balerine graviteaza in jurul lor, poantele distrug incet incet o balerina.DACA  dansezi pe poante in timp, vei simtii deformari ale oaselor si diferite alergii.DAR Chiar daca poantele  te fac sa suferi ceea ce creaza ele sunt NISTE ARTISTI DE INEGALAT!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu